request-logo

Wie helpen wij?

Wij helpen studenten die uiteenlopende studies volgen aan een hogeschool of universiteit, zoals Media en Entertainment Management, Economie, Psychologie, Geneeskunde, SPH, Rechten, Fysiotherapie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, en bijna iedere andere opleiding die je maar kan bedenken! Wij helpen studenten die het schrijven van een scriptie lastig vinden, geen of weinig begeleiding krijgen vanuit hun instelling, of die efficiënt aan de slag willen omdat ze sneller willen afstuderen of weinig tijd hebben, bijvoorbeeld omdat ze deeltijd studeren en werken. Wij helpen studenten door heel Nederland en Belgie, en studenten in het buitenland.

Hoe helpen wij?

Stap 1. Wanneer we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. We zoeken de meest geschikte scriptiebegeleider voor jou en koppelen jullie aan elkaar. Stap 2. Eenmaal gekoppeld voer je een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de scriptiebegeleider. Waar loop je tegen aan? Waar zou je hulp bij willen? De begeleider legt jouw vervolgens uit hoe zij kunnen helpen en hoe de begeleiding er uit zou zien. Stap 3. Wanneer je hebt besloten verder te willen met de gekoppelde scriptiebegeleider kan je gelijk je eerste afspraak maken. Hoe vaak je afspreekt hangt af van jouw wensen maar wij moedigen wel aan om regelmatig af te spreken, bijvoorbeeld elke week of om de week. Stap 4. Het doel van scriptiebegeleiding is juist om te zorgen dat je zo veel mogelijk zelf verder kan. Wij doen het niet voor jou, maar leggen uit, geven tips en feedback, passen samen aan en laten voorbeelden zien. Zo ga je het zelf goed begrijpen, en het scheelt je ook kosten wanneer je op den duur minder begeleiding nodig hebt!

Waar helpen wij mee?

Wij helpen met alles wat bij een scriptie komt kijken, afhankelijk van waar in het proces jij je bevindt:

Je bent nog niet begonnen:

Moet jij nog beginnen met het schrijven van je scriptie of plan van aanpak? Wij helpen jou met het bedenken van een onderzoeksvraag en hypotheses door met jou te sparren, en door jou te laten zien hoe jij een gat in de kennis over een onderwerp kan vinden. Die “gat” vormt dan jouw onderzoeksvraag! Wij laten je zien hoe je snel en efficiënt bruikbare bronnen kan zoeken, en hoe je ze snel kan scannen op bruikbaarheid. Daarnaast kunnen we helpen met het bedenken van een passende onderzoeksmethode bij jouw onderzoeksvraag, en het bedenken van de juiste manier om te analyseren. Voordat je gaat beginnen met schrijven laten we jou zien hoe jij een outline kan schrijven. Een outline is een soort “skelet” van je scriptie. Door gebruik te maken van een outline zit er meteen een goede structuur en logische volgorde in zit in je scriptie!

Je zit er middenin:

Ben je al een tijdje bezig met je scriptie maar ben je vast komen te zitten? Twijfel je of je onderzoeksvragen en hypothesen wel kloppen, of dat je methode wel goed is? Krijg je feedback die jij niet begrijpt, of krijg je geen begeleiding meer? Wij kijken het samen na en laten je zien wat er aangepast moet worden en hoe. Verder kunnen wij helpen met het analyseren, interpreteren en juist rapporteren van jouw resultaten, en het geven van uitleg en tips om je scriptie te verbeteren.

Je scriptie is afgekeurd:

Moet jij je scriptie aanpassen? Dan helpen wij met het aanbrengen van structuur, het zorgen voor een logisch en helder verhaal met een duidelijke rode draad, en het begrijpen van de feedback van je begeleider vanuit de instelling waar je studeert. We leggen de focus op de onderdelen waar jij het meest feedback op hebt gekregen. We helpen jou om zo snel en efficiënt mogelijk je scriptie tot een voldoende te krijgen!

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconvan Nijenrodeweg
    673 1082 JB Amsterdam
  • contact-icon020-8226170
  • contact-icon+31 6 26860862