request-logo

Partners

Open Universiteit: partner van Studielab

 

Studielab is een officiële partner van studiecoach van de Open Universiteit, met wie wij samen het Scriptie Boost weekend organiseren. Verder trainen wij docenten in het hoger onderwijs in studie- en scriptiebegeleiding

Studielab is verder ook partner van Studentenvereniging UMTC. Als je lid bent van deze vereniging is er een speciale korting voor jou beschikbaar. Geef nog wel even aan in het contactformulier dat je lid bent van UMTC.


 

Korting bij onze partners

Ook werken wij samen met verschillende middelbare scholen die leerlingen naar ons doorverwijzen voor studiekeuzebegeleiding. Daarnaast biedt Studielab in samenwerking met SCRiBBR een plagiaatcheck in Ephorus en de service scriptie nakijken op taal.

Samenwerken met Studielab?

samenwerken met studielab

 

Linkpartners

Studielab is altijd op zoek naar relevante linkpartners, om zo onze vindbaarheid op het internet te vergroten. Is uw instelling, organisatie of bedrijf mogelijk geïnteresseerd om linkpartner te worden? Schroom dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Hieronder ziet u een overzicht van onze huidige linkpartners: