Studielab partner van FSA
Studielab is partner van The Financial Study association Amsterdam (FSA); een studievereniging voor financieel georiënteerde studenten. De FSA helpt studenten door middel van bedrijfsevenementen, vacatures en trainingen de stap van het studentenleven naar het bedrijfsleven te maken. Leden van de FSA profiteren van een korting op alle door Studielab aangeboden diensten.
Partner van Studiecoach OU

Studielab is een officiële partner van studiecoach van de Open Universiteit, met wie wij samen het Scriptie Boost weekend organiseren. Verder trainen wij docenten in het hoger onderwijs in studie- en scriptiebegeleiding.

Partner van UMTC

Studielab is ook partner van Studentenvereniging UMTC. Geef in het contactformulier altijd aan dat je lid bent van UMTC.

Samenwerken met Studielab?

Wij onderzoeken graag de mogelijkheden!

 

Linkpartners

Studielab is altijd op zoek naar relevante linkpartners, om zo onze vindbaarheid op het internet te vergroten. Is uw instelling, organisatie of bedrijf mogelijk geïnteresseerd om linkpartner te worden? Schroom dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Hieronder ziet u een overzicht van onze huidige linkpartners:
Close Menu