hulp bij afstudeeropdracht

Snel afstuderen? Studielab helpt!

Heb je eenmaal het laatste jaar van jouw hbo of universitaire studie bereikt, dan wil je natuurlijk snel afstuderen. Het afronden van de afstudeeropdracht, welke meestal bestaat uit het schrijven van een scriptie, zorgt helaas bij veel studenten voor studievertraging. Veel studenten ervaren de scriptie als een onduidelijke opdracht, waarbij ze weinig persoonlijke begeleiding krijgen. Hierdoor lopen veel studenten vast. Het gevolg is dat veel studenten vaak langer moeten wachten voordat ze actief kunnen worden op de arbeidsmarkt. Daarnaast worden ze geconfronteerd met extra collegekosten. Bovendien is het voor de studenten vaak ook een frustrerend en vervelend proces. Studielab biedt daarom begeleiding aan studenten waardoor ze sneller en prettiger kunnen afstuderen. Scriptiebegeleiding Rotterdam helpt studenten middels inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht en snelle, kundige begeleiding bij het scriptie schrijven.

Scriptiebegeleiding Rotterdam

Studielab helpt studenten in Rotterdam die een studie volgen aan een hogeschool of universiteit. Wij kunnen bij bijna elke opleiding helpen die je maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan Economie, Vrijetijdsmanagement, Sociologie, SPH, pabo, Rechten, Geneeskunde, Bestuurskunde en Psychologie. Niet alleen kan onze scriptiebegeleiding Rotterdam uitkomst bieden wanneer je bent vastgelopen bij het afronden van je afstudeeropdracht. Ook als je nog aan je scriptie moet beginnen, bieden wij hulp. Bovendien hebben onze scriptiebegeleiders in Rotterdam ook expertise in het begeleiden van studenten die hun scriptie moeten herkansen. Naast Rotterdam, hebben wij ook scriptiebegeleiders op locatie in vele andere plaatsen door heel Nederland en bieden veel van hen ook online scriptiebegeleiding aan.

Hulp bij het maken van het plan van aanpak of de onderzoeksopzet.

Onze begeleiders weten precies waaraan een goede scriptie moet voldoen. Zij kunnen jou daarom concreet helpen bij het maken van een goede onderzoeksopzet voor jouw afstudeeropdracht. Heb je moeite met het formuleren van een goede hoofdvraag, deelvragen of hypotheses? Ook dan kun je bij onze begeleiders terecht. Zij zullen je niet alleen verder helpen, maar ook nieuwe vaardigheden aanleren. Onze scriptiebegeleiding Rotterdam is er namelijk op gericht om jou zo snel en prettig mogelijk te laten afstuderen. Daarom stimuleren en vergroten wij de eigen vaardigheden van de student.

Vastgelopen of je afstudeeropdracht herkansen?

Ben jij tijdens het schrijven van je scriptie vastgelopen en krijg je niet genoeg feedback om verder te kunnen? Dan helpen wij jou graag. Onze scriptiebegeleiders geven praktische en concrete feedback, waarmee je voortvarend verder kunt. Ook wanneer je scriptie is afgekeurd, kunnen onze scriptiebegeleiders helpen. Aan de hand van het beoordelingsformulier wordt een plan van aanpak gemaakt om jouw afstudeeropdracht te verbeteren. Heb jij een strakke deadline? Geen probleem, er is altijd wel een begeleider beschikbaar die direct (online) met je aan de slag kan!

Ben jij op zoek naar studiehulp of scriptiebegeleiding in Rotterdam? Vul ons contactformulier in of app of bel naar 0653161485. Je krijgt bij ons altijd een gratis telefonische intake!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *