Wat studenten zeggen over Studielab

8.5
Jorrit heeft mij enorm geholpen met het juist formuleren van zinnen in het Engels en het houden van een duidelijke structuur. Mede door zijn hulp heb ik mijn thesis met een zeven afgerond.
Would you recommend us? Yes
- April 1, 2019
10
Tot op het laatste moment heeft ze mij bijgestaan. Heel bijzonder! Erg kundig met SPSS. Zeker een aanrader!

Heel erg bedankt!
Would you recommend us? Yes
- February 2, 2019
10
Mijn begeleidster was Sifra en heeft mij enorm geholpen met het schrijven van mijn scriptie! Nadat ik de eerste kans een onvoldoende had gekregen, wist ik niet goed hoe ik verder moest. Sifra heeft samen met mij een plan bedacht en we maakten afspraken over de communicatie! Dit ging altijd goed en zelfs toen ze naar het buitenland ging, was ze bereid om nog feedback te geven op mijn geschreven stukken! De tweede kans heb ik met een voldoende behaald!
Would you recommend us? Yes
- January 14, 2019
10
Mijn ervaring met Studielab is heel positief. Ik liep vast met mijn onderzoeksplan voor mijn masterthesis en toen heb ik Studielab benaderd. Al snel kreeg ik Hagar als begeleider. Ik ben geweldig begeleid door Hagar en de samenwerking verliep heel goed. Hagar heeft mij geholpen om mijn academische schrijfvaardigheid en statistische vaardigheden verder te ontwikkelen en ik heb veel van haar geleerd. Ik kan het iedereen aanraden!!
Would you recommend us? Yes
- November 2, 2018
7.5
Prima begeleiding! Helpt om snel vooruitgang te maken in scriptie mbt statistiek.
Would you recommend us? Yes
- October 30, 2018
8
Zeer goed.
Would you recommend us? Yes
September 16, 2018
9
Hagar was erg betrokken, behulpzaam en communicatief. Ik zat maanden vast met mijn scriptie en mede dankzij haar heb ik hem succesvol kunnen afronden. De begeleiding was cruciaal voor het volhouden van mijn motivatie om mijn scriptie af te ronden. Mijn onderwerp was wat buiten haar specialistie dus qua inhoud was het soms wat lastiger, maar ik heb enorm veel hulp gekregen bij het schrijf en plan process en gebruik deze technieken nog steeds dagelijks. Ik zou Studielab zeker aanraden.
Would you recommend us? Yes
- April 10, 2018
8
Deskundige, persoonlijke begeleiding
Would you recommend us? Yes
- February 1, 2018
37 customers rate us with a 8.9/10