request-logo

Tarieven

Vrijblijvend kennismaken?

Het eerste intakegesprek (telefonisch of via skype) is kosteloos en geheel vrijblijvend. Er zijn bij Studielab geen abonnementen of verborgen kosten. Je betaalt dus alleen voor de begeleiding die je afneemt.  Wij proberen onze tarieven zo laag mogelijk te houden door zo weinig mogelijk overhead. We zullen echter nooit besparen op de kwaliteit van onze begeleiders. Wij werken namelijk alleen met zeer ervaren begeleiders die bijvoorbeeld zelf cum laude zijn afgestudeerd of (onderzoeks-)ervaring  hebben als promovendus, docent, coach of postdoc. Daarnaast proberen we jouw kosten zo laag mogelijk te houden door je te helpen zo snel en efficiënt mogelijk af te studeren met een goed resultaat. Verder zijn de kosten voor scriptiebegeleiding onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Wil je je opgeven voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Klik dan hier.

Geen verplichte afnames of verborgen kosten! Betaal alleen wat je afneemt.

Korting van 10% na 10 lessen!

Ons doel is om studenten zo efficiënt mogelijk te helpen om zo snel mogelijk af te studeren. Onze begeleiders zijn er ook op gericht om te zorgen dat je zo snel mogelijk zelfstandig verder kan. Heb je na tien lessen nog begeleiding nodig? Dan krijg je 10% korting op al onze diensten.
Daarnaast krijgen studenten die begeleiding van Studielab hebben afgenomen € 10.- korting op de diensten van onze partner Scribbr, zoals de plagiaatcheck en de dienst scriptie nakijken. Lees hier onze algemene voorwaarden.

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek met een medewerker van Studielab:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconVestigingsadres: 3061 ZH 84a Rotterdam*, studielab werkt door heel
    Nederland & (Vlaams) België
  • contact-iconstuur een WhatsApp bericht 0653161485