request-logo
Lauren ten Wolde heeft vier studies op haar naam staan en heeft daarmee de nodige ervaring met het doen van onderzoek en het schrijven van scripties. Haar eerste studie Kunstgeschiedenis aan de universiteit van Leiden, sloot zij af met een Master opleiding in Arts& Culture. Na afronding hiervan heeft ze Restauratie & Conservatie in Antwerpen gestudeerd, gevolgd door een Master in Conservatie-Wetenschappen aan de Technische Hochschule in Keulen.
Lauren heeft ruime kennis van analyse- en schrijfmethoden op academisch niveau. Die kennis komt haar goed van pas bij het beoordelen van scripties van anderen. Zowel in de Nederlandse als de Engelse taal. Ze kan helpen bij het opzetten van een onderzoeksvoorstel en bij het formuleren van onderzoeksvragen. Ze gaat samen met de student doelgericht te werk om een antwoord te vinden op alle vraagstukken die de student tegenkomt. Het interpreteren van resultaten en hier structuur aan geven kan een hele uitdaging zijn, maar Lauren stuurt bij waar dat nodig is.
Studenten kunnen bij haar terecht voor correctiewerk en voor advies. Bovendien heeft Lauren aandacht voor de stressfactor die bij het schrijven van een scriptie kan ontstaan en waarbij soms de motivatie verloren kan gaan. Lauren helpt de student hoe hier mee om te gaan en hoe de motivatie weer terug kan worden gevonden. Op momenten waar de spanningen hoog oplopen is een goede ondersteuning van groot belang. Lauren biedt dan de juiste hulp zodat de eindstreep kan worden gehaald.