request-logo
Sifra heeft een bachelor Nederlands Recht en een master Nederlands Strafrecht in Europa afgerond. Daarnaast heeft zij diverse korte studies op het gebied van psychologie, coaching, gezondheidsgedrag en voeding afgerond aan de Open Universiteit, waaronder de bachelor Psychologie. De afgelopen jaren heeft zij als coach en trainer binnen diverse bedrijven en overheidsinstellingen gewerkt en helpt zij studenten bij diverse studies waaronder: rechten, sociale studies (zoals psychologie, SPH, MWD en sociologie), onderwijskunde, pabo en culturele en maatschappelijke studies.
Sifra biedt scriptiebegeleiding bij het gehele proces of bij een specifiek onderdeel. Zowel hbo-, als wo-studenten kunnen bij haar terecht voor professionele hulp. Haar begeleiding is geschikt voor studenten die bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij het maken van een goede opzet, het schrijfproces, het analyseren en verwoorden van resultaten of bij het schrijven van een herkansing. Ook helpt Sifra graag bij het aanbrengen van structuur en focus. Vanuit haar studie- en werkachtergrond heeft zij bovendien veel ervaring met de begeleiding van mensen die kampen met verlies van focus, stress, onzekerheid, perfectionisme, faalangst, uitstellen of minder motivatie.
Als studiebegeleider helpt zij bovendien vele mbo- hbo- en wo-studenten efficiënter en prettiger studeren. Studenten voelen zich prettig bij haar concrete, effectieve en begripvolle aanpak. Zij heeft ook ervaring met het begeleiden van studenten die vanwege ad(H)d, autisme of een (chronische) ziekte of beperking extra ondersteuning nodig hebben.