request-logo

Over Studielab

Kennis en expertise

Studielab is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van scriptie-, statistiek- en studiebegeleiding. Onze kundige professionals begeleiden studenten door het hele land bij het afstuderen. In het huidige onderwijsklimaat staat dwang om te presteren namelijk steeds meer centraal, terwijl de begeleiding bij veel instellingen vaak voor veel studenten ontoereikend is. Daarnaast krijgen studenten minder gemakkelijk een tweede kans als zij per ongeluk een verkeerde studie hebben gekozen of ondermaats presteren.

Moeite met afstuderen? Krijg hulp van professionele begeleiders!

Om aan de hiermee samenhangende toenemende behoefte aan scriptie-, statistiek- en studiebegeleiding te kunnen voorzien, besloten een aantal ervaren studiecoaches om met elkaar samen te gaan werken. Onze doelstelling is om uitval in het hoger onderwijs tegen te gaan en studenten dankzij goede begeleiding zelf te laten afstuderen. Dit doen we door studenten te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Studielab biedt kennis, houvast en structuur.

Voor wie is Studielab er?

Studielab is er voor alle hbo- en wo-studenten die begeleiding nodig hebben bij het studeren of afstuderen. Zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten kunnen terecht bij onze studie- en scriptiebegeleiders. Heb je 'gewoon' moeite met studeren of afstuderen of speelt er meer? Studielab heeft begeleiders in dienst die gespecialiseerd zijn in studenten met 'special needs'. Ook begeleiden wij veel studenten die enkel wat extra houvast en structuur, een sparringpartner of vakinhoudelijke kennis zoeken. Onze begeleiders werken zowel online als op locatie en zijn flexibel beschikbaar. Hierdoor is onze studie- en scriptiebegeleiding ook goed toegankelijk voor studenten die al werken of een gezin hebben.

Kennis maken met het team? Dit zijn onze professionele studie- en scriptiebegeleiders!

Vraag vrijblijvend een gratis intakegesprek met één van onze medewerkers aan!

Input this code: captcha

 

Afstuderen met Studielab

Lees hier meer over onze tarieven en onze algemene voorwaarden.

Scriptiebegeleiding

begeleiding studie

Studiebegeleiding

afstuderen

Statistiekbegeleiding

cursus statistiek