request-logo

Contact

Bedrijfsgegevens

info@studielab.nl
Vestigingsadres: 3061 ZH 84a Rotterdam*, studielab werkt door heel
Nederland & (Vlaams) België
343.89.168

* Dit is een postadres. Studielab geeft begeleiding door heel Nederland op locatie en op afstand aan studenten in Belgie en buitenland!

Meer weten?

Wil je meer weten of de hulp die wij kunnen bieden bij je studie? Moet jij binnenkort een thesis schrijven en ben je op zoek naar effectieve scriptiebegeleiding of statistiekbegeleiding? Vul onderstaand contactformulier in, stuur een WhatsApp bericht naar 0653161485 of mail naar info@studielab.nl. Het eerste telefonische intakegesprek is altijd gratis!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op:

Input this code: captcha

Eenvoudig je thesis schrijven, snel afstuderen en betere cijfers halen dankzij Studielab

Heb je moeite met studeren? Wil jij onder professionele begeleiding je thesis schrijven of heb je hulp nodig bij statistiek en data-analyses? De ervaren begeleiders van Studielab helpen je verder. De scriptiebegeleiding, studiebegeleiding en hulp bij statistiek is altijd persoonlijke en 1-op-1. Wij koppelen jou aan een persoonlijke scriptiebegeleider of studiecoach, met expertise die aansluit op jouw specifieke hulpvraag. Onze effectieve studiecoaches helpen jou studeren en onze scriptiebegeleider maken een thesis schrijven makkelijker en minder stressvol. We zorgen er samen voor dat jij op een prettige manier, snel kunt afstuderen! Studielab is een expertisebureau met een specialisme in statistiekbegeleiding, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding. Al onze begeleiders zijn zeer ervaren en professioneel. Ze weten exacte hoe ze jou op een effectieve wijze kunnen helpen bij het schrijven van een thesis en het doen van onderzoek. Heb je in het algemeen moeite met studeren? Informeer dan verblijvend naar onze studiebegeleiders. Zij helpen jou effectiever studeren, beter plannen en makkelijker leren. Wij helpen je vanaf ieder gewenst moment: vanaf de start van je studie of thesis, in het midden van het traject of wanneer je thesis is afgekeurd.