request-logo

Scriptiebegeleiding: online of op locatie

Wij helpen studenten die uiteenlopende studies volgen aan een hogeschool of universiteit, zoals: Media en Entertainment Management, Economie, Psychologie, Geneeskunde, SPH, Rechten, Fysiotherapie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde en bijna iedere andere opleiding die je maar kan bedenken! Wij helpen studenten die het schrijven van een scriptie lastig vinden of geen of weinig begeleiding krijgen vanuit hun instelling. Ook helpen we studenten die efficiënt aan de slag willen, omdat ze sneller willen afstuderen of weinig tijd hebben. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn indien studenten al werken en daarnaast deeltijd studeren. Wij bieden scriptiebegeleiding aan door heel Nederland en België en helpen ook studenten in het buitenland.

Hoe helpen wij?

Stap 1. Wanneer we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. We zoeken de meest geschikte scriptiebegeleider voor jou en koppelen jullie aan elkaar.
Stap 2. Eenmaal gekoppeld voer je een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de scriptiebegeleider. Waar loop je tegen aan? Waar zou je hulp bij willen? De begeleider legt jou vervolgens uit hoe zij jou kunnen helpen bij het schrijven van je scriptie en hoe de begeleiding er uit kan zien.
Stap 3. Wanneer je hebt besloten verder te willen met de gekoppelde scriptiebegeleider, kan je gelijk je eerste afspraak maken. Hoe vaak je afspreekt hangt af van jouw wensen, maar wij moedigen wel aan om regelmatig af te spreken; bijvoorbeeld elke week of om de week.
Stap 4. Het doel van scriptiebegeleiding is juist om te zorgen dat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt. Wij doen het niet voor jou, maar leggen uit, geven tips en feedback, passen samen aan en laten voorbeelden zien. Zo ga je het zelf goed begrijpen en je hebt op den duur bovendien minder hulp bij je scriptie nodig. Op deze wijze houden wij scriptiebegeleiding voor jou betaalbaar.

Waar helpen wij mee?

Wij helpen met alles wat bij een scriptie komt kijken, afhankelijk van waar in het proces jij je bevindt:

Scriptiebegeleiding vanaf de start, je bent nog niet begonnen:

Moet jij nog beginnen met het schrijven van je scriptie of plan van aanpak? Wij helpen jou met het bedenken van een onderzoeksvraag en hypotheses. Dit doen we door met jou te sparren en door jou te laten zien hoe jij een gat in de kennis over een onderwerp kan vinden. Dat “gat” vormt dan jouw onderzoeksvraag! Wij laten je zien hoe je snel en efficiënt relevante bronnen kan zoeken en hoe je deze snel kan scannen op bruikbaarheid. Daarnaast kunnen we helpen met het bedenken van een passende onderzoeksmethode bij jouw onderzoeksvraag. Ook helpen we bij het bedenken van de juiste manier om te analyseren. Voordat je gaat beginnen met schrijven laten we jou zien hoe jij een outline kan maken. Een outline is een soort “skelet” van je scriptie. Door gebruik te maken van een outline zit er meteen een goede structuur en logische volgorde in je scriptie.

Je zit er middenin:

Ben je al een tijdje bezig met je scriptie, maar ben je vast komen te zitten? Twijfel je of je onderzoeksvragen en hypothesen wel kloppen of weet je niet zeker of je onderzoeksmethode wel goed is? Krijg je feedback die jij niet begrijpt of krijg je überhaupt geen begeleiding meer? Wij kijken tijdens de scriptiebegeleiding samen naar je stukken en laten je zien wat er aangepast moet worden en hoe. Verder kunnen wij helpen met het analyseren, interpreteren en juist rapporteren van jouw resultaten. Ook geven we uitleg en tips om je scriptie te verbeteren.

Je scriptie is afgekeurd:

Moet jij je scriptie aanpassen? Wij helpen je verder! Denk daarbij aan het aanbrengen van structuur, het creëren van een helder verhaal met een duidelijke rode draad en het begrijpen van de feedback van je begeleider of beoordelaar. We leggen daarbij de focus op díe onderdelen waarover jij de meeste feedback hebt gekregen. We helpen jou om zo snel en efficiënt mogelijk een voldoende voor je scriptie te krijgen!

scriptiebegeleiding

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconstudielab werkt door heel
    Nederland & (Vlaams) België
  • contact-iconStuur een bericht via WhatsApp: 0653161485