request-logo

Voor wie is Statistiekbegeleiding?

Voor iedereen die statistische analyses moet (laten) uitvoeren of statistiek beter wil begrijpen. Wij begeleiden studenten van de universiteit en HBO met statistiek en SPSS met de analyses die nodig zijn voor hun scriptie of om een statistiek tentamen te halen. Daarnaast begeleiden wij promovendi en onderzoekers met analyses voor proefschriften en wetenschappelijke publicaties. Wij voeren daarnaast analyses uit voor bedrijfsonderzoeken of voor het maken van een businessplan.

Wat houdt statistiekbegeleiding in?

Statistiekbegeleiding bestaat ofwel uit het uitleggen van statistiek, of uit het (laten) uitvoeren van analyses. Wanneer het statistiek betreft voor een studie voeren wij de analyses samen uit, en leggen we alles stap voor stap uit. Hierdoor begrijp je zelf precies waarom je die analyses hebt gedaan en hoe je de resultaten kan interpreteren en rapporteren. Wanneer het analyses betreft voor een bedrijfsonderzoek of businessplan wordt in overleg besloten of je dit samen wilt uitvoeren, of laten uitvoeren.

Hoe ziet een traject van statistiekbegeleiding eruit?

Aanvraag. Wanneer we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. We zoeken de meest geschikte statistiekbegeleider voor jou en koppelen jullie aan elkaar. Afspreken. Het is mogelijk om vooraf aan de eerste afspraak eerst een kennismakingsgesprek te voeren. Vaak is dit echter niet nodig, als je een hele concrete statistiek vraag hebt. Als je liever gelijk aan de slag gaat kan je de kennismakingsgesprek overslaan. Check. De statistiekbegeleider geeft jou na uitleg zo veel mogelijk mee om zelf uit te voeren. Nadat je zelf aan de slag bent gegaan, kijkt je statistiekbegeleider mee of het goed is gegaan. Zo weet je zeker dat al je analyses kloppen!

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconvan Nijenrodeweg
    673 1082 JB Amsterdam
  • contact-icon020-8226170
  • contact-icon+31 6 26860862