request-logo

Voor wie is Statistiekbegeleiding?

Voor iedereen die statistische analyses moet (laten) uitvoeren of statistiek beter wil begrijpen. Wij begeleiden voornamelijk hbo- en wo-studenten met statistiek en SPSS, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van analyses die nodig zijn voor hun scriptie of om een tentamen te halen. Daarnaast begeleiden wij promovendi en onderzoekers met analyses voor proefschriften en wetenschappelijke publicaties. Wij voeren daarnaast analyses uit voor bedrijfsonderzoeken of voor het maken van een businessplan.

Wat houdt statistiekbegeleiding in?

Statistiekbegeleiding bestaat ofwel uit het uitleggen van statistiek of uit het (laten) uitvoeren van analyses. Wanneer het statistiek betreft voor een studie voeren wij de analyses samen uit en leggen we alles stap voor stap uit. Hierdoor begrijp je zelf precies waarom je die analyses hebt gedaan en hoe je de resultaten kan interpreteren en rapporteren. Wanneer het analyses betreft voor een bedrijfsonderzoek of businessplan wordt in overleg besloten of je deze samen wilt uitvoeren of wilt laten uitvoeren.

Hoe ziet een traject van statistiekbegeleiding eruit?

Aanvraag. Wanneer we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk aan de slag. We zoeken de meest geschikte statistiekbegeleider voor jou en koppelen jullie aan elkaar. Afspreken. Het is mogelijk om vooraf aan de eerste afspraak eerst een kennismakingsgesprek te hebben. Vaak is dit echter niet nodig, zeker niet als je een hele concrete vraag hebt. Als je liever gelijk aan de slag gaat mag je het kennismakingsgesprek dus overslaan. Check. De statistiekbegeleider geeft jou uitleg en zo veel mogelijk tools om de analyses zelf uit te voeren. Nadat je zelf aan de slag bent gegaan, kijkt je statistiekbegeleider of het goed is gegaan. Zo weet je zeker dat al je analyses kloppen!

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek met een medewerker van Studielab:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconVestigingsadres: 3061 ZH 84a Rotterdam*, studielab werkt door heel
    Nederland & (Vlaams) België
  • contact-iconstuur een WhatsApp bericht 0653161485