request-logo

Professioneel en ervaren

Iris Trienekens – studiekeuze- en studiecoach

Iris is geregistreerd psycholoog bij de Nederlandse Federatie Gezondheidzorg en heeft zich gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding en loopbaanadvies. Daarnaast heeft ze een certificaat in neuro linguistic programming, en biedt ze naast studekeuzebegeleiding voor Studielab via haar eigen bedrijf verschillende coachingtrajecten aan. Zij voelt zich betrokken bij degene waar ze mee werkt en is goed in het bedenken van mogelijkheden. Het motiveren en coachen van studenten is een van haar passies.

Kim Joostens – studie- en scriptiebegeleider

Kim is in 2012 gepromoveerd aan de Letterenfaculteit van de Rijksuniversiteit Groningen. Kim heeft ruime ervaring als scriptiebegeleider en (universitair) docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Utrecht en de Hogeschool van Amsterdam. Naast inhoudelijke vakken als kunstmarketing, kunstsociologie en cultuurparticipatie- en educatie, gaf zij ook cursussen op het gebied van (kwalitatieve en kwantitatieve) onderzoeksmethoden en academisch schrijven. Kim werkt heel graag met studenten en haalt er veel voldoening uit hen te begeleiden bij het schrijven van hun scriptie – zeker ook als dat proces de nodige hobbels kent. Haar begeleiding kenmerkt zich door eindeloos veel geduld, optimisme en veel aandacht voor structuur en planning. Naast scriptiebegeleider werkt Kim als onderzoeker bij het Centraal Bureau voor de Statistiek. Kim geeft begeleiding in Haarlem, Den Haag, en online.

Rutger Kaput – – studie- en scriptiecoach

Rutger Kaput is naast scriptiecoach voor Studielab promovendus in de politicologie aan de Universiteit van Oxford (specialisatie: politieke theorie). Daarnaast is hij werkzaam als afstudeerbegeleider aan de Hogeschool in Rotterdam (studierichting: sociaal pedagogische hulpverlening). Rutger heeft ruime ervaring met het begeleiden van scripties van Bachelor en Master studenten in de sociale- en geesteswetenschappen. Eerder studeerde hij geschiedenis in Leiden en politieke theorie aan de London School of Economics (cum laude). Ook was hij beleidsadviseur bij de Abvakabo FNV en doceerde hij juridische schrijfvaardigheid aan de Universiteit van Leiden.

Jorrit Mulder – studie- en scriptiecoach

Jorrit Mulder heeft ruime ervaring als scriptiebegeleider, studiebegeleider en onderzoeker voor verschillende organisaties en universiteiten, zoals University of London, New York University en Open Universiteit Nederland. Ook was hij werkzaam als consultant voor de World Economic Forum voor hun Partnerships for Education programma en werkte hij als West-Afrika analist voor het Carter Center te Atlanta.  Jorrit is cum laude afgestudeerd met een master in politicologie en heeft een bachelor in muziekwetenschappen. Hij heeft al vele studenten geholpen met scripties, essays of studiebegeleiding op het gebied van de sociale en culturele wetenschappen, zoals bijvoorbeeld economie, bedrijfskunde, psychologie, pedagogiek en culturele wetenschappen. Hij begeleidt zowel WO als HBO studenten op locatie in Amsterdam of online.

Hagar ter Kuile – studie- en scriptiecoach

Hagar is een onderzoekspsycholoog met ervaring in lesgeven en studenten begeleiden, en veel kennis van statistiek en uiteenlopende onderzoeksmethodes. Ze beheerst SPSS, Mplus, en Netq. Ze begeleidt studenten van sociale studies en aanverwante opleidingen, zowel HBO als WO. Ze is ook verbonden aan diverse Universiteiten als scriptiebegeleider. Momenteel rond Hagar haar promotie onderzoek af aan de afdelingen Sociale en Arbeidspsychologie en Sociologie van de Universiteit Utrecht. Tijdens haar promotie begeleidde zij ook al bachelor en master studenten met hun scriptie. Zij vindt het een erg leuke uitdaging om studenten te helpen ontdekken wat hun motiveert, hun vaardigheden aan te leren zoals realistisch plannen en wetenschappelijk schrijven, en hun helder uitleg te geven over onder andere onderzoeksmethoden en statistiek. Zij kan ook goed om gaan met problemen die studeren in de weg kunnen zitten, zoals stress en concentratie problemen. Zij begeleidt zowel WO als HBO studenten op locatie in Amsterdam of online.

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek:

Input this code: captcha

Neem Contact met ons op!

  • contact-iconvan Nijenrodeweg
    673 1082 JB Amsterdam
  • contact-icon020-8226170
  • contact-icon+31 6 26860862